Aroma Massage tilbyder forskellige former for dyb muskelafspændende massage.

Når Du kommer til en Aroma Massage skal du medbringe dit eget lagen og håndklæde.

Hos Aroma Massage kan du vælge følgende massageformer.

 • Aroma Massage:
  Dyb muskelafspændende og afstressende massage inkl. ansigtsmassage. Denne massage er en helkrops massage, som afbalancer hele din krop fysisk og psykisk. Der testes og blandes en olie, som passer til dig og som vil forløse spændinger og stress i din krop. Læs mere om olierne her. Under massagen kan der komme tanker og følelser op som har med dine spændinger at gøre, disse frigøres gennem massagen. Du vil opleve, efter massagen er slut, at du er betydelig lettet og mere i balance, afstresset i kroppen og velværen vil følge dig resten af dagen. Du vil mærke, at du har overskud og mere bevægelighed og styrke i din krop og muskler.
   
 • Harmoniserende Aroma Massage:
  Denne massage er dyb muskelafspændende og psykisk forløsende. Der testes og blandes en olie som passer til dine ubalancer i dit energisystem, dine tanker og følelser testes frem, samt dine ubalancer i dit chakrasystem. Der arbejdes med dine ubalancer fysisk ( smerter i muskler og led ) og psykisk ( tanker og følelser ). Denne terapi/ massage er til dig, som ønsker, at dykke dybere ned i de årsager, der skaber dine symptomer i din krop. Massagen giver dig velvære og er dyb afstressende for krop og sind. Olien, der bruges til denne form for massage/terapi, kan købes med hjem til eget brug videre i dit forløb.
   
 • Luksus Aroma Massage:
  Denne luksus massage er selvforkælelse, velvære og harmoni. Det er en helkrops massage som i Aroma Massagen. Yderligere er tilføjet en dyb ansigtsbehandling med lermaske og ansigtsmassge, samt en dyb vitaliserende fod massage. Du svæver på en sky. Gaveide til en fantastisk oplevelse.
   
 • Muskelafspændende massage - Den hurtige hvis du har ondt i ben, ryg, nakke, skuldre. Varighed 50 min. kun bagsiden af kroppen. se pris her.
   
 • ​Par massage: 
  Forkælelse for 2. Wellness-Massage foregår i samme rum og på samme tid og udføres af 2 profesionelle masører, mand/ kvinde.
  Varighed 1 time inkl. lagen og håndklæde. 
 

     

Se yderligere oplysninger under de enkelte terapier og massager omkring varighed og priser.

Aroma Massage har åbent efter aftale.

 

      

Kontakt os


Lene Rahbek Massør & kropsterapeut
Lærketoften 25
3500 Værløse

(+45) 27 85 16 59
aromamassage2007@gmail.com


Nyheder

Endnu en solstråle historie

 

D-tox gav mig energi og styrke i hverdagen.
Randi udtaler:

Efter d-tox behandlinger forsvandt uro og smerterne i armene. Efter kostvejledning efter din blodtype, forsvandt oppustedhed i maven og jeg kunne lægge mavesyre neutraliserende medicin på hylden. Jeg taber mig stille og roligt og min vægt finder sit naturlige leje. Jeg er også på en superfood starter, som styrker mig og tilfører næring og energi til min krop. Jeg føler mig fantastisk, har energi og er glad i krop og sjæl.
- Læs mere om D-tox her.


Smerter i knæene forsvandt

http://www.aroma-massage.dk/media/001.jpg

Læs mere om Bioenergiser D-tox her.


Styrk din krop - Du svæver på en sky.

Styrk din krop.
Din krop kalder på opmærksomhed og det er nu, du skal have dine batterier ladet op, frigjort kroppen for belastning, træthed og tyngde og få følelsen af velvære frem i alle led og muskler.
Prøv en helkropsmassage med dybdegående æteriske olier og en d-tox behandling som fjerner affaldsstoffer og vitaliserer og fylder din krop med lethed, styrke og energi.
Varighed 2 timer. se priser her
Du svæver på en sky.​
Læs mere om d-tox her.


EFT tankefeltsterapi blev min redning

Læs hele artiklen her


Din unikke olie

Køb din unikke olieblanding til  ansigt og krop.

Få blandet din helt egen olieblanding til kroppen hos Aroma Massage.
Olierne er økologiske med æterisk planteudtræk, som plejer din hud, skaber balance fysisk: i muskler og led, psykisk: i tanker og følelser.

 • Flaske til kroppen : Fra 100 kr.
 • Æterisk essens af ægyptiske planteudtræk - lille flaske, du bruger kun få dråber  : 80 kr.
 • Roll on til afbalancering i forbindelse med en terapi, f.eks. EFT-tankefeltsterapi : 120 kr.

Olien blandes til dig personligt og du kan bestille en tid hos Aroma Massage her.

 


Læs alle ...